Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren en retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendskosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar Beauty & Decoration zijn ook voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepinsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de orginele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u concact met ons opnemen via info@beautyendecoration.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

* Let op, wij nemen geen breuk en sieraden retour.

Uitzonderingen retourneren

Retouren worden geaccepteerd mits in originele onbeschadigde staat en artikel in geleverde verpakking, vrij van (rook)geuren, geen vlekken, niet gedragen of gebruikt is (sieraden). Wij nemen geen breuk en sieraden retour. Beauty & Decoration behoudt zich ten alle tijden het recht voor retouren te weigeren. 

Klachten

Indien u een klacht heeft lossen wij dit graag op. Stuur zo spoedig mogelijk een mail naar info@beautyendecoration.nl, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.