Wil je van een bepaald product grotere hoeveelheden bestellen? Dat is mogelijk! Vanaf een afname van 8 stuks kom je in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen. Hoe groter het aantal, hoe aantrekkelijker de korting! 

Hoe werkt het?

Wil je een bulkbestelling doen? Stuur dan een e-mail naar onze klantenservice en geef aan om welk product en om welke hoeveelheid het gaat. Een van onze medewerkers zal u hiermee mee helpen en tot de bestelling bij u is afgeleverd en gedurende dit traject uw contactpersoon zijn. Wij leveren alles keurig af op het door jou gewenste adres!

Voorwaarden
  • Op bestellingen (8 stuks of meer van hetzelfde artikel) vervalt het recht van retour. 
  • De levering van de producten geschiedt op het tijdstip waarop de producten gereed zijn voor verzending aan u. We streven ernaar om de producten zoveel mogelijk in één keer bij u af te leveren. Mogelijk hebben wij niet alles op voorraad liggen, en dus kan het moment van zending afhankelijk zijn van onze toeleveranciers.
  • De aangegeven levertijd op de website vervalt, wij houden u op de hoogte van de levertijd voor uw bulkorder.
  • Wanneer de door u gewenste artikelen binnen een actie op de website vallen zal automatisch de meest gunstige korting verleend worden.
  • De korting geldt per artikeltotaal van één artikel, niet per artikeltotaal binnen een order.
  • Aan de bovenstaande richtlijnen voor kortingen kunnen geen rechten worden ontleend. Voor reeds geplaatste bestellingen kan achteraf geen korting worden verwerkt.